
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastateig
- 300 g Mehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl, nativ
Pesto
- 20 g Parmesan in Stücken (2-3 cm)
- 20 g Pecorino Romano in Stücken (2-3 cm)
- 150 g Rucolablätter gewaschen und getrocknet
- 10 g Walnüsse, enthülst
- 10 g Pistazien, ungeschält, ungesalzen
- 1 Knoblauchzehe (optional)
- 80 g Olivenöl, nativ bereits in eine Kanne eingewogen
- 100 g frischer Ricotta
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 634 kcal / 2653 kJ
- Białko
- 21 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Węglowodany
- 60 g
- Błonnik
- 3 g