
Urządzenia i Akcesoria
Lachs mit Gemüse-Couscous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen
Składniki
-
Petersilie, frisch Blätter abgezupft3 - 4 Stängel
-
Tomaten geviertelt200 g
-
rote Peperoni (ca. 150 g), in Stücken (3 cm)1
-
Zucchetti in Stücken (3 cm)200 g
-
Wasser500 g
-
Lachsfilets, frisch, ohne Haut in 2 Tranchen250 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer, gemahlen2 - 3 Prisen
-
Zitronensaft zum Beträufeln
-
Couscous, mittelfein (Instant, 5 Minuten Quellzeit)50 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
393 kcal /
1644 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Leichte küche
8 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria