Urządzenia i Akcesoria
Veal fillet with mirabelle plums
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
honey25 g
-
soy sauce20 g
-
five-spice powder1 tsp
-
veal tenderloin800 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter20 g
-
salt2 pinches
-
ground pepper2 pinches
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
water500 g
-
mirabelle plums600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
59 g
Kalorie
1921 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Duck foie gras
24 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Ukrainian borscht
35 min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 godz. 40 min
Salmorejo
10 min
Russian salad
1 godz. 15 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Calamares a la Americana
50 min
Potato cakes
45 min