Urządzenia i Akcesoria
Veal fillet with mirabelle plums
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
honey25 g
-
soy sauce20 g
-
five-spice powder1 tsp
-
veal tenderloin800 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter20 g
-
salt2 pinches
-
ground pepper2 pinches
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
water500 g
-
mirabelle plums600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
59 g
Kalorie
1921 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 Std.
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Garlic soup
40 Min
Cacio e Pepe
30 Min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Veal Pilaf
1 Std. 25 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Prawns with coriander coconut rice
35 Min