Urządzenia i Akcesoria
Turkey rolls with gorgonzola
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
turkey escalopes10
-
shallot1
-
extra virgin olive oil40 g
-
fresh baby spinach washed and dried200 g
-
Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces250 g
-
water700 g
-
milk150 g
-
plain flour20 g
-
fine salt1 teaspoon
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
51.5 g
Kalorie
2130 kJ /
509 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mini chocolate bundts
45min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Nenhuma avaliação
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Raspberry and Basil Sangria
40min
Egg Custard
10min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Tahini Dipping Sauce
5min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Baked spinach and eggs
35min
Peas with ham
30min
Buckwheat with Broccoli
40min