Turkey rolls with gorgonzola

Turkey rolls with gorgonzola

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • turkey escalopes
    10
  • shallot
    1
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • fresh baby spinach washed and dried
    200 g
  • Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces
    250 g
  • water
    700 g
  • milk
    150 g
  • plain flour
    20 g
  • fine salt
    1 teaspoon
  • freshly ground black pepper
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 509 kcal / 2130 kJ
Białko 51.5 g
Tłuszcz 30.5 g
Węglowodany 7.5 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...