Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water1600 g
-
salt, coarse1 tbsp
-
25 g butteroil1 tbsp
-
polenta, coarse, type bramata400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.7 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
80.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Quinoa puddings with raspberry sauce
2 godz.
Chocolate Babka
3 godz.
Greek Fava dip
50 min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Vegan Pavlova
2 godz. 45 min
Polenta
50 min
Polenta
25 min
Slow-cooked Haricot Beans
14 godz. 40 min
Tahini dip (tarator)
5 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Rabbit stew
1 godz.