Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water1600 g
-
salt, coarse1 tbsp
-
25 g butteroil1 tbsp
-
polenta, coarse, type bramata400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.7 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
80.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 Std. 10 Min
Chocolate Babka
3 Std.
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1 Std. 10 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 Std. 30 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Peas with ham
30 Min
Semolina Custard Dessert Pots
20 Min
Floating islands
40 Min
Tuna mousse
10 Min
Polenta
25 Min
Semolina custard
20 Min