Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water1600 g
-
salt, coarse1 tbsp
-
25 g butteroil1 tbsp
-
polenta, coarse, type bramata400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.7 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
80.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tuna mousse
10 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Chocolate Babka
3 godz.
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Black nougat
3 godz.
Cherry and almond clafoutis pudding
3 godz.
Floating Islands
40 min
Mustard and dill vinaigrette
5 min
Potato goulash
1 godz.
Cream of red pepper and ginger soup
50 min
Chocolate Lava Cakes
55 min
Polenta
25 min