Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filets de saumon congelés ou frais
- 1 citron, uniquement le jus
- 2 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre
- 4 brins d' du romarin frais, uniquement les feuilles
- 1 orange
- 500 g d'eau
- 250 g de couscous
- 80 g de cresson, uniquement les feuilles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3204 kJ / 767 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto aux bolets et au brie
35 dk
Curry thaï rapide au poulet
40 dk
Boulettes de viande épicées et nouilles chinoises aux légumes
1h 20min
Risotto aux carottes et endives
40 dk
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 dk
Farfalle asperges, lardons et safran
35 dk
Poulet oriental au couscous
45 dk
Émincé de poulet Parmentier
1h 15min
Risotto au safran de Mund
45 dk
Risotto aux épinards et asperges
40 dk
Pennette safran et crevettes
30 Min
Carbonara végétarienne
30 Min