Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filets de saumon congelés ou frais
- 1 citron, uniquement le jus
- 2 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre
- 4 brins d' du romarin frais, uniquement les feuilles
- 1 orange
- 500 g d'eau
- 250 g de couscous
- 80 g de cresson, uniquement les feuilles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3204 kJ / 767 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry vert de poulet
55min
Boulettes de viande hachée-carotte-ratatouille
35min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Risotto au safran de Mund
45min
Potée de lentilles à la viande hachée
50min
Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce
40min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45min
Curry thaï rapide au poulet
40min
Poulet citron
50min
Émincé de poulet Parmentier
1h 15min
Ragoût de bœuf
1h 50 min.
Crevettes au curry
35min