Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di cipolla, in quarti
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di piselli surgelati
- 150 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 120 g di prosciutto iberico, a pezzetti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1431 kJ / 342 kcal
- Białko
- 15.85 g
- Węglowodany
- 13.69 g
- Tłuszcz
- 24.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di patate
50 min
Frittata
35 min
Piselli al prosciutto
25 min
Polpette al sugo
45min
Riso al pomodoro
30 min
Sorbetto al limone
8h 30min
Piselli al prosciutto
20min
Vellutata di verdure
40min
Preimpasto per pane
24h 30 min
Cottura della pasta
25 min
Fagiolini al pomodoro
55 min
Impasto per pizza
1 godz.