Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di funghi porcini freschi a metà
- 1 pizzico di sale
- 20 g di burro
- 1 spicchio di aglio
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 782.9 kJ / 187 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Sód
- 12 mg
Alternatywne przepisy
Funghi insaporiti (300 g)
25min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15 Min
Uova sode colore arancio
55min
Peperoni insaporiti (100 g)
15 Min
Cosce di pollo piccanti
1 godz. 50 min
Pollo alla birra a Cottura Lenta con purè di zucca e patate
4h 10min
Pomodorini sottovuoto
1h
Manzo alla cantonese sottovuoto
2sa 25 dk
Insalata di cetriolo alla tailandese
15 Min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano (TM6)
25min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30 min
Spalla di manzo a Cottura Lenta con salsa al vino
53 Std.