Urządzenia i Akcesoria
Contorno di funghi porcini sottovuoto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 porzione
Składniki
-
1500 g di acqua
-
30 g di succo di limone
-
200 g di funghi porcini freschi a metà
-
1 pizzico di sale
-
20 g di burro
-
1 spicchio di aglio
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
12 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
782.9 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Peperoni insaporiti (100 g)
15min
Caponata
1h 30min
Peperonata sottovuoto
1h
Cosce di pollo piccanti
1h 50min
Peperoni insaporiti (400 g)
25min
Peperoni e cipolle insaporite
25min
Funghi insaporiti (300 g)
25min
Peperoni insaporiti (200 g)
20min
Scalogno insaporito (350 g)
25min
Scalogno insaporito (250 g)
20min
Fonduta di zucca con gamberi insaporiti
1h