Tartare di carne

Tartare di carne

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 500 g di controfiletto di manzo tagliato a cubetti (circa 4 x 4 cm)
  • 250 g di cipollotti tagliati a metà (circa. 3 gambi)
  • 100 g di cetriolini sott'aceto sgocciolati
  • 2 uova sode
  • 1 cipolla tagliata a metà (circa 150-200 g)
  • 2 rametti di prezzemolo fresco solo le foglie
  • 2 rametti di cerfoglio fresco solo le foglie
  • 4 foglie di dragoncello, fresco
  • 20 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 80 g di ketchup
  • 1 cucchiaio di salsa Worcestershire (opcjonalnie)
  • 3 cucchiai di capperi sott'aceto
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 160 kcal / 670 kJ
Białko 21.3 g
Tłuszcz 5.8 g
Węglowodany 5.7 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...