Tartare di carne

Tartare di carne

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • di controfiletto di manzo tagliato a cubetti (circa 4 x 4 cm)
    500 g
  • di cipollotti tagliati a metà (circa. 3 gambi)
    250 g
  • di cetriolini sott'aceto sgocciolati
    100 g
  • uova sode
    2
  • cipolla tagliata a metà (circa 150-200 g)
    1
  • di prezzemolo fresco solo le foglie
    2 rametti
  • di cerfoglio fresco solo le foglie
    2 rametti
  • di dragoncello, fresco
    4 foglie
  • di succo di limone, spremuto fresco
    20 g
  • di ketchup
    80 g
  • di salsa Worcestershire (opcjonalnie)
    1 cucchiaio
  • di capperi sott'aceto
    3 cucchiai
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 160 kcal / 670 kJ
Białko 21.3 g
Tłuszcz 5.8 g
Węglowodany 5.7 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...