Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di burro
- 2 cucchiai di vino bianco
- ½ cucchiaio di aceto balsamico bianco
- 2 tuorli d'uovo
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1434 kJ / 349 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 37 g
Alternatywne przepisy
Knöpfli
50 Min
Polenta ticinese
45 Min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Condimento allo yogurt
5 min
Salsa olandese
Brak ocen
Salsa olandese
Brak ocen
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 Min
Fonduta moitié-moitié
Brak ocen
Knöpfli
50 Min
Salsa french dressing
20 min
Salsa bernese
20 min