Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce

Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 Portionen

Składniki

  • frischer Rosmarin
    1 Zweigchen
  • Trutenbrustfilets, ohne Haut im Schmetterlingsschnitt
    600 g
  • Schmelzkäsescheiben
    8
  • Pancetta in Scheiben
    260 g
    260 g Parmaschinken, in Scheiben
  • Knoblauchzehe
    1
  • Schalotte halbiert
    1
  • Butter
    30 g
  • Wasser
    300 g
  • Weisswein, trocken
    200 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
    ½
  • Steinpilze, getrocknet eingeweicht und ausgedrückt
    20 g
  • Worcestershire Sauce
    5 Tropfen
  • Rahm, 30% Fettgehalt
    50 g
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 8 Portionen

Białko 263 g
Kalorie 14238 kJ / 3403 kcal
Tłuszcz 255 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...