
Urządzenia i Akcesoria
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 Portionen
Składniki
-
frischer Rosmarin1 Zweigchen
-
Trutenbrustfilets, ohne Haut im Schmetterlingsschnitt600 g
-
Schmelzkäsescheiben8
-
Pancetta in Scheiben260 g
-
Knoblauchzehe1
-
Schalotte halbiert1
-
Butter30 g
-
Wasser300 g
-
Weisswein, trocken200 g
-
Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l)½
-
Steinpilze, getrocknet eingeweicht und ausgedrückt20 g
-
Worcestershire Sauce5 Tropfen
-
Rahm, mind. 30% Fettgehalt50 g
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen2 Prisen
Wartości odżywcze na 8 Portionen
Kalorie
3403 kcal /
14238 kJ
Białko
263 g
Tłuszcz
255 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Leckeres Geflügel
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria