Urządzenia i Akcesoria
Olive oil, garlic and almond soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
almonds raw, skinned200 g
-
garlic cloves2
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)100 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
sherry vinegar30 g
-
water cold800 - 1000 g
-
white grapes peeled, (to garnish)20 - 30
-
almonds, flaked toasted, (to garnish)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.73 g
Kalorie
1696 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
34.74 g
Węglowodany
13.47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tartare Sauce
10 min
Caesar salad dressing
10 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Mayonnaise
5 min
Asparagus cream soup
30 min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 godz. 50 min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.