Urządzenia i Akcesoria
Olive oil, garlic and almond soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
almonds raw, skinned200 g
-
garlic cloves2
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)100 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
sherry vinegar30 g
-
water cold800 - 1000 g
-
white grapes peeled, (to garnish)20 - 30
-
almonds, flaked toasted, (to garnish)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.73 g
Kalorie
1696 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
34.74 g
Węglowodany
13.47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Ceviche
1h 10min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Pas d’évaluation
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Pas d’évaluation
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14h 30min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Tarte au Citron Reconstructed
50min
Multivitamin Vegetable Shots
10min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Panna cotta
6h 15min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Aïoli
5min