Urządzenia i Akcesoria
Olive oil, garlic and almond soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
almonds raw, skinned200 g
-
garlic cloves2
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)100 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
sherry vinegar30 g
-
water cold800 - 1000 g
-
white grapes peeled, (to garnish)20 - 30
-
almonds, flaked toasted, (to garnish)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.73 g
Kalorie
1696 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
34.74 g
Węglowodany
13.47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Fougasse
2 godz.
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14 godz. 15 min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2 godz.
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Sour Plum Sauce
Brak ocen
Garlic Chili Sauce
30 min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20 godz. 45 min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Trout mousse
5 min