
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sauce aux radis
- 160 g de radis rouges nettoyés
- 1 oignon rouge (env. 60 g), coupé en deux
- 10 g de moutarde (1 c. à café env.)
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 35 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel fin
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
- 15 g de câpres saumurées, égouttées
Beignets de brocoli
- 460 g d'eau
- 500 g de brocolis en fleurettes
- 70 g d'amandes entières
- 30 g de farine de soja entière, pour remplacer l'œuf
- 20 g de pain émietté végétalien
- 30 g de flocons d'avoine
- 1 c. à café de sel fin
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- de l'huile végétale pour la friture
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 374 kcal / 1565 kJ
- Białko
- 14 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Węglowodany
- 15 g
- Błonnik
- 9.2 g