Légumes asiatiques à l'aigre-doux

Légumes asiatiques à l'aigre-doux

4.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 2 oignons coupés en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 600 g de purée de tomates
  • 200 g de petits épis de maïs, en conserve égouttés, coupés en bouchées
  • 150 g de pois mange-tout coupés en deux
  • 1 pot de pousses de soja, fraîches (poids égoutté 160 g), égouttées
  • 1 poivron rouge coupés en bouchées
  • 1 c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
    1 de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 10 g d'huile de sésame, toasté
  • ½ c. à café de sel
  • 1 c. à café de poivre, moulu
  • 10 g de sauce Worcestershire

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 154 kcal / 643 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...