Urządzenia i Akcesoria
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
grouper steak (approx. 4-6 pieces)800 g
-
cassava flour200 g
-
onions cut in pieces240 g
-
tomatoes cut in pieces450 g
-
vegetable oil40 g
-
water800 g
-
salt cod soaked and drained200 g
-
sweet potatoes cut in slices400 g
-
cassava root cut in slices400 g
-
bananas (approx. 240 g), cut in slices2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
2686.2 kJ /
642 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
119 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Africa
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Onsen Eggs
50 min
Cod and Spinach Soup
40 min
Lemonade
5 min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 godz.
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 min
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 godz. 45 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Kimchi risotto
25 min
Avocado with egg and salmon tartare
45 min
Mozambican chicken curry
35 min
Asian vegetable soup with tofu
1 godz. 30 min