![Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque) Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/30342154-0616-4EC2-AABD-C644672BBBFC/Derivates/7942dde5-12fe-4127-9cf0-515bf6f21fa7.jpg)
Wersje kompatybilne
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 garlic cloves
- 1 tsp salt
- 1 tbsp lemon juice
- 800 g grouper steak (approx. 4-6 pieces)
- 200 g cassava flour
- 240 g onions, cut in pieces
- 450 g tomatoes, cut in pieces
- 40 g vegetable oil
- 800 g water
- 200 g salt cod, soaked and drained
- 400 g sweet potatoes, cut in slices
- 400 g cassava root, cut in slices
- 2 bananas (approx. 240 g), cut in slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2686.2 kJ / 642 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 119 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Strawberry Olive Oil Cake
1 Std. 35 Min
French Onion Soup with Puff Pastry
55min
Pickle (Achcharu)
48h 30min
Pumpkin soup
35 min
Rhubarb and Ginger Tart
1h 45min
Spanish tomato sauce
25min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Tarte Tatin
1 godz.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Watercress Soup
25min
Pea Soup
30min