Urządzenia i Akcesoria
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
grouper steak (approx. 4-6 pieces)800 g
-
cassava flour200 g
-
onions cut in pieces240 g
-
tomatoes cut in pieces450 g
-
vegetable oil40 g
-
water800 g
-
salt cod soaked and drained200 g
-
sweet potatoes cut in slices400 g
-
cassava root cut in slices400 g
-
bananas (approx. 240 g), cut in slices2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
2686.2 kJ /
642 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
119 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Africa
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Hollandaise Sauce
15 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Three Egg French Omelet
30 min
Golden Fruit Smoothie
10 min
Steamed eggs sunny side up
15 min
Acai Nice Cream
10 min
Classic Mashed Potatoes
50 min
Turmeric Chicken Soup
50 min
Hollandaise sauce
15 min
Tomato rice
30 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min