Urządzenia i Akcesoria
Duck foie gras
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz.
15 portions
Składniki
-
raw foie gras (500-600 g)1
-
cognac4 tbsp
-
salt2 tsp
-
mixed peppercorns1 pinch
-
mixed peppercorns to taste1 pinch
-
water plus extra to cool800 g
-
ice cubes300 - 400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.2 g
Kalorie
1430.4 kJ /
347.6 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Mustard-Dill Sauce
2 godz. 15 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
9 godz. 35 min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Passion Fruit Soufflé
35 min
Cheese mousse
10 min
Potato goulash
1 godz.
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Bordelaise Sauce
55 min
Gravlax
72 godz. 30 min