Urządzenia i Akcesoria
Duck foie gras
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz.
15 portions
Składniki
-
raw foie gras (500-600 g)1
-
cognac4 tbsp
-
salt2 tsp
-
mixed peppercorns1 pinch
-
mixed peppercorns to taste1 pinch
-
water plus extra to cool800 g
-
ice cubes300 - 400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.2 g
Kalorie
1430.4 kJ /
347.6 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1 godz.
Crème pâtissière
15 min
Classic Zabaglione
15 min
Crème Pâtissière
15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Veal fillet with mirabelle plums
1 godz. 50 min
Artichokes Romana
50 min
Chewy pistachio biscuits
45 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Vanilla mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Sabayon
15 min
Crème anglaise
15 min