Urządzenia i Akcesoria
Duck foie gras
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz.
15 portions
Składniki
-
raw foie gras (500-600 g)1
-
cognac4 tbsp
-
salt2 tsp
-
mixed peppercorns1 pinch
-
mixed peppercorns to taste1 pinch
-
water plus extra to cool800 g
-
ice cubes300 - 400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.2 g
Kalorie
1430.4 kJ /
347.6 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beurre blanc
15 min
Pumpkin Spice Chai
15 min
Bellini
5 min
Sufganiyot
2 godz. 30 min
Panellets
11 godz. 20 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Beurre Blanc
20 min