Urządzenia i Akcesoria
Duck foie gras
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz.
15 portions
Składniki
-
raw foie gras (500-600 g)1
-
cognac4 tbsp
-
salt2 tsp
-
mixed peppercorns1 pinch
-
mixed peppercorns to taste1 pinch
-
water plus extra to cool800 g
-
ice cubes300 - 400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.2 g
Kalorie
1430.4 kJ /
347.6 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tzatziki
20 min
Pink Moon Milk
10 min
Baba Ganoush
1 godz.
Avocado with egg and salmon tartare
45 min
Salmon tartare
10 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Provençal tart
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Veal in tuna sauce
13 godz.
Chicken and pear pie
Brak ocen
Gazpacho
1 godz. 15 min