Urządzenia i Akcesoria
Crab briks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Tomato sauce
-
fresh root ginger peeled, cut in pieces2 cm
-
red chilli cut in halves and deseeded1
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt1 tsp
-
tomatoes cut in quarters (approx. 200 g)2
Crab filling
-
fresh coriander leaves20 g
-
lemon zest1 tbsp
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
red chilli cut in halves and deseeded1
-
ground cumin1 pinch
-
crab meat, fresh, without shell300 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)8 sheets
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Białko
61 g
Kalorie
5101 kJ /
1217 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
106 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Cream Soup
25 Min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 Min
Raspberry Cornettos - Cornetti di lamponi
15 Std.
Salmon Soufflé
1 Std.
Two Crust Pie Pastry
13 Std. 50 Min
Butter Beer
30 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Focaccia with onions
2 Std.
French Onion Soup with Puff Pastry
55 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2 Std. 35 Min