![Crab briks Crab briks](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/99d5bdc9-00f4-4301-a3ae-8053a525e503/Derivates/a6168022-413f-4ea9-abb3-cbfee4037a79.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tomato sauce
- 2 cm fresh ginger root, peeled, cut in pieces
- 1 red chilli, cut in halves and deseeded
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 2 tomatoes, cut in quarters (approx. 200 g)
Crab filling
- 20 g fresh coriander leaves
- 1 tbsp lemon zest
- 1 garlic clove
- 1 tsp salt
- 1 red chilli, cut in halves and deseeded
- 1 pinch ground cumin
- 300 g crab meat, fresh, without shell
- 8 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 8 portions
- Kalorie
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Białko
- 61 g
- Węglowodany
- 106 g
- Tłuszcz
- 61 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2 Std.
Cherry tomatoes stuffed with goat's cheese and prosciutto
1 godz.
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
1h 45min
Pork tenderloin parcels
1 godz.
Lemon cake
2 Std.
Apple cake
1 godz.
Yellow rice with chicken
40 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80h 10min