Urządzenia i Akcesoria
Crab briks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Tomato sauce
-
fresh root ginger peeled, cut in pieces2 cm
-
red chilli cut in halves and deseeded1
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt1 tsp
-
tomatoes cut in quarters (approx. 200 g)2
Crab filling
-
fresh coriander leaves20 g
-
lemon zest1 tbsp
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
red chilli cut in halves and deseeded1
-
ground cumin1 pinch
-
crab meat, fresh, without shell300 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)8 sheets
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Białko
61 g
Kalorie
5101 kJ /
1217 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
106 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sicilian Prawn Salad
40 min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1 godz. 15 min
Hedgehog chocolate buns
2 godz. 30 min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8 godz.
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 40 min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1 godz.
Cod with aïoli
40 min
Champagne crème brûlée
2 godz. 25 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Tiropita (Greek cheese pie)
1 godz. 10 min
Spanish tomato sauce
25 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min