Urządzenia i Akcesoria
Apples with cider sabayon sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)2 - 3 tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
969 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mala Skewers
Brak ocen
Turmeric Green Tea
20 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2 godz.
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Brak ocen
Wholemeal pide
1 godz. 35 min
Frozen Yogurt with Honey and Olive Oil
8 godz.
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Floral Cordial
1 godz. 30 min
Artichokes Romana
50 min
Sugar Pie
45 min