Urządzenia i Akcesoria
Maple-Dijon Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g
Składniki
-
shallots peeled and halved100 g
-
garlic clove small1
-
olive oil divided100 g
-
white balsamic vinegar10 g
-
sherry vinegar10 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard30 g
-
maple syrup, pure45 g
-
salt¼ tsp
-
black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
450.7 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
4641.6 kJ /
1109.4 kcal
Tłuszcz
100.2 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
52.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Eggcellent Caesar Dressing
10 min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Brak ocen
Summer Coleslaw
15 min
Chunky Guacamole
10 min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Caesar salad dressing
10 min
American Style Blue Cheese Dressing
5 min