Urządzenia i Akcesoria
Smooth fennel and carrot soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
fennel cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
carrots peeled and cut into pieces (2-3 cm)250 g
-
leek cut into pieces (2-3 cm)40 g
-
extra virgin olive oil plus extra for serving30 g
-
water500 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.1 g
Kalorie
711 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sensational Soups
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Zucchini soup
25 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Creamy pea soup
40 min
Pea Soup
30 min
Smooth cauliflower soup
50 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Broccoli almond soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.