Wersje kompatybilne
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 sprig fresh rosemary
- 600 g turkey breast fillet, skinless, boneless, butterflied
- 8 processed cheese slices
-
260
g pancetta, sliced
lub 260 g prosciutto, sliced - 1 garlic clove
- 1 shallot, cut in half
- 30 g butter
- 300 g water
- 200 g dry white wine
- ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 20 g dried porcini mushrooms, soaked and squeezed
- 5 drops Worcestershire sauce
- 50 g cream, min. 30% fat
- 2 pinches freshly ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 8 portions
- Kalorie
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Białko
- 263 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 255 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Meringue Ghosts
Keine Bewertungen
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Chicken Liver Pate
25 min
Tuna mousse
10min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10 min
Banana Cream Pie with Wafer Crust (Metric)
1sa 35 dk
Asparagus cream soup
30 min
Floating islands
40 min
Veal in tuna sauce
Keine Bewertungen
Apple crumble meringue slice
2h
Berry liqueur
30 min
Potato and vegetable purée
45 min