Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with tomato sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
bread fresh or stale, cut in pieces40 g
-
milk80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 - 12 sprigs
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
beef mince400 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
oil for greasing
Tomato sauce
-
garlic clove1
-
onions cut in halves50 - 80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
crushed tomatoes, canned600 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
1507 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Vegetable Fritters
20 min
Koshari stew
45 min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 godz. 20 min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 min
Apricot liqueur
30 min
Linzer torte
5 godz. 10 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.