Kohlsuppe

Kohlsuppe

4.1 30 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehen entkernt
    2
  • Zwiebeln in Hälften
    80 g
  • Fenchelsamen
    1 TL
  • Olivenöl
    40 g
  • Wasser
    600 g
  • feinkörniges Salz
    1 geh. TL
  • Weisskohl in Streifen
    400 g
  • Kartoffeln in Stücken (1-2 cm)
    200 g
  • weisse Bohnen, aus der Dose
    200 g
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 6.3 g
Kalorie 786 kJ / 188 kcal
Tłuszcz 10.6 g
Błonnik 5.9 g
Węglowodany 17.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...