
Urządzenia i Akcesoria
Polnischer Kartoffelkuchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 Stücke
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Paniermehl zum Einstreuen
-
Knoblauchzehen2
-
Karotten in Stücken100 g
-
Kartoffeln in Stücken1000 g
-
Zwiebeln geviertelt70 g
-
Öl15 g
-
Speckwürfel200 g
-
Eier2
-
Weissmehl100 g
-
Speisestärke10 g
-
Majoran getrocknet2 EL
-
schwarzer Pfeffer1 - 1 ½ TL
-
Salz1 ½ - 2 TL
-
Crème fraîche
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
284 kcal /
1192 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
31.3 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Backen macht Freude
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria