
Urządzenia i Akcesoria
Millefoglie di melanzane con senape e yogurt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni
Składniki
-
1750 g di acqua
-
360 g di pomodori perini
-
500 g di melanzane (1-2 melanzane)
-
250 g di mozzarella, fresca
-
6 fette di salmone affumicato (120-130 g)
-
1 yogurt naturale
-
1 cucchiaino di senape
-
20 g di olio di oliva
-
6 foglie di basilico fresco per decorazione
-
30 g di mandorle affettate a lamelle tostate, per guarnire
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
257 kcal /
1074 kJ
Białko
17.09 g
Tłuszcz
18.14 g
Węglowodany
6.36 g
Błonnik
2.52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Meno di 400 calorie
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria