Cozze al vino bianco e salsa alla panna

Cozze al vino bianco e salsa alla panna

3.0 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo le foglioline lavate ed asciugate
    10 - 15 rametti
  • di cipolle a metà
    220 g
  • spicchi di aglio
    1 - 2
  • di olio extravergine di oliva
    45 g
  • di cozze, pulite
    1000 g
  • di vino bianco secco
    150 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di panna da cucina (circa 18% di grassi)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 223 kcal / 935 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...