
Urządzenia i Akcesoria
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo le foglioline lavate ed asciugate10 - 15 rametti
-
di cipolle a metà220 g
-
spicchi di aglio1 - 2
-
di olio extravergine di oliva45 g
-
di cozze, pulite1000 g
-
di vino bianco secco150 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe1 pizzico
-
di panna da cucina (circa 18% di grassi)100 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
223 kcal /
935 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy