Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de feuilles de gélatine (env. 10 feuilles)
- 75 g d'eau
- 75 - 80 g de jus de citron (env. 2 citrons)
- 1000 g de poires, épluchées, en morceaux
- 6 c. à soupe de sucre
- 750 g de fraises, en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 212 kJ / 51 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Tartelettes filo aux fraises et au fromage de chèvre
30 dk
Crème pâtissière
15 Min
Crème caramel
5óra 30p
Pizza Margherita
2h 10min
Tranche marbrée chocolat-orange
2 godz. 40 min
Cornes de gazelle
1sa
Biscuits mous à la pistache
45 Min
Rouleaux aux noisettes
20 Min
Nids de spaghettis aux boulettes de lentilles
1h 5min
Crème brûlée à la bergamote
3h 40min
Pâtes aux anchois et miettes de pain
45 Min
Tajine de poulet au miel et aux pruneaux
40 dk