Urządzenia i Akcesoria
Dessert à la Mangue et au Fruit de la Passion
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
360 g mangue mûre pulpe
-
35 g de jus de citron, fraîchement pressé
-
185 g lait concentré sucré
-
250 g de yaourt grec
-
2 fruits de la passion
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
87.3 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
1100.9 kJ /
263.1 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
48.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moelleux aux pommes
50 min
Tiramisu à la pistache de Dubaï
Brak ocen
Tarte fleur de patate douce
1 godz. 10 min
Gâteau au limoncello
2 godz. 30 min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2 godz. 10 min
Osso-buco cuisson lente et risotto au safran
4 godz.
Virgin mojito aux fruits rouges
5 min
Café latte glacé zéro sucre
5 min
Tiramisu aux spéculoos et aux raisins
1 godz.
Mijoté de bœuf à la bière brune
3 godz. 10 min
Dessert express aux fraises
5 min
Sauce végétalienne façon bolognaise
50 min