
Urządzenia i Akcesoria
Crème dessert au caramel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 portions
Składniki
-
250 g de sucre
-
70 g de crème liquide 30-40% M.G.
-
30 g d'eau
-
1 c. à café de jus de citron (voir conseil)
-
30 g de beurre froid, en morceaux (6 x 4 x 1 cm)
-
1200 g de lait
-
2 œufs
-
80 g de maïzena
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
267 kcal /
1116 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisson du sucre
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks