Urządzenia i Akcesoria
Biscuits de l’avent
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
24 pièces
Składniki
-
100 g de sucre
-
200 g de beurre froid, en morceaux
-
370 g de farine de blé et un peu plus pour fariner
-
1 œuf
-
1 pincée de sel
-
1 ½ c. à café de sucre vanillé, maison
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Sód
10.2 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
568.5 kJ /
135.9 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pâtisseries de l'Avent
7 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cookies
50min
Cupcakes aux carottes
50min
Crêpes
1h 15min
Tzatziki
10min
Muffins aux trois chocolats
50min
Gâteau aux pommes
50min
Canestrelli (Biscuits italiens aux jaunes d'oeufs)
1h 25min
Tarte aux pommes façon crumble (TM5)
2h 30min
Purée de pommes de terre et de petits pois
50min
Biscuits au tiramisu
1h 30min
Bâtonnets croustillants
1h 30min
Maison en pain d’épices
12h