
Urządzenia i Akcesoria
Vellutata di piselli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 porzioni
Składniki
-
di cipolla tagliata a metà150 g
-
di burro20 g
-
di piselli verdi, freschi1000 g
-
di acqua600 g
-
di dado di pollo per brodo fatto in casa1 cucchiaio
-
di crème fraîche, min 30% di grassi200 g
-
di pepe nero macinato fresco2 pizzichi
-
di sale½ cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
187 kcal /
778 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Zuppe Invernali
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria