Vellutata di finocchio e carote

Vellutata di finocchio e carote

4.7 61 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano tagliato a pezzi (3 cm)
    50 g
  • di finocchio tagliato a pezzi (2-3 cm)
    350 g
  • di carote pelate e tagliate a pezzi (2-3 cm)
    250 g
  • di porro tagliato a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di olio di oliva
    30 g
  • di acqua
    500 g
  • cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1
  • di sale (opcjonalnie)
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 170 kcal / 711 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 13.6 g
Węglowodany 6.1 g
Błonnik 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...