Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di olio di oliva
- 150 g di carote, a fette (2 mm)
- 150 g di peperoni rossi, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di porri, a rondelle (5 mm)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 283 kJ / 67 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patate lesse
30 min
Verdure al vapore con salsa al curry
1sa 10 dk
Frittata
35 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Uova sode
20min
Fagiolini verdi con timo
1sa 10 dk
Uova sode
20min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Salsa al pomodoro
25 min
Mela cotta con crema di marzipane
20min
Fagiolini al pomodoro
55 min