Urządzenia i Akcesoria
Verdure al vapore
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
1 spicchio di aglio
-
15 g di olio di oliva
-
150 g di carote a fette (2 mm)
-
150 g di peperoni rossi a pezzi (2-3 cm)
-
150 g di porri a rondelle (5 mm)
-
½ cucchiaino di sale
-
2 - 3 pizzichi di pepe macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2 g
Kalorie
283 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pesce al vapore con verdure miste
1sa 20 dk
Salsa al pomodoro
25 dk
Frittata di zucchine
40 dk
Torta di mele
1sa
Torta di mele
1sa 30 dk
Cotechino e lenticchie
1sa
Ragù di carne alla bolognese
1sa 30 dk
Salsa al pomodoro
40 dk
Frittata
35 dk
Zuppa di zucca
35 dk
Contorno di peperoni al vapore
40 dk
Patate lesse
30 dk