Vellutata di funghi champignon

Vellutata di funghi champignon

4.7 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di funghi champignon freschi, tagliati a metà
    400 g
  • di acqua
    500 - 600 g
  • di latte
    200 g
  • cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    1
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, in pasta, fatto in casa
  • di farina di grano
    50 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di panna
    50 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    4 rametti
  • di formaggio fuso (opzionale)
    40 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 132 kcal / 550 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...