Soffritto di cipolle e aglio

Soffritto di cipolle e aglio

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
200 g

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di cipolla a metà
    150 g
  • spicchio di aglio
    1

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 253.3 kcal / 1059.6 kJ
Białko 0.9 g
Tłuszcz 24.9 g
Węglowodany 7.5 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Sód 3.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...