Urządzenia i Akcesoria
Soffritto di cipolle e aglio (200 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 bicchiere
Składniki
-
2 - 3 spicchi di aglio tagliati a metà
-
20 g di olio vegetale
-
200 g di cipolle rosse, a spicchi (v. Consigli)200 g di cipolle scure a spicchi (v. Consigli)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Sód
20 mg
Białko
3 g
Kalorie
1031 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panna montata
10 min
Riso pilaf
40 min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 min
Cipolle caramellate (200 g)
40 min
Cipolle rosolate
25 min
Impasto per pizza
1 godz.
Besciamella
15 min
Castagne lesse
55 min
Patate lesse
30 min
Soffritto di verdure
15 min
Purè di patate nature
55 min
Purea di patate
45 min