Urządzenia i Akcesoria
Soffritto di cipolle e aglio (200 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 bicchiere
Składniki
-
2 - 3 spicchi di aglio tagliati a metà
-
20 g di olio vegetale
-
200 g di cipolle rosse, a spicchi (v. Consigli)200 g di cipolle scure a spicchi (v. Consigli)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Sód
20 mg
Białko
3 g
Kalorie
1031 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto alla zucca
35 min
Cipolle caramellate (200 g)
40 min
Cipolle rosolate
25 min
Minestrone
45 min
Besciamella
15 min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Salsa al pomodoro
40 min
Dado vegetale
1 godz.
Soffritto di cipolle e aglio
10 min
Soffritto di verdure
15 min
Purè di patate nature
55 min
Purea di patate
45 min