Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 40 g vegetable oil
- 500 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (2 cm)
- 400 g capsicum (any colours), deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 200 g water plus an extra 2 tablespoons
- 200 g tomatoes, cut into pieces
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp sweet paprika
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g tomato paste (see Tips)
- 1 tbsp gluten free cornflour
- fresh basil leaves, for garnishing
- cooked rice, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1415.4 kJ / 337 kcal
- Białko
- 26.5 g
- Węglowodany
- 30.6 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 976.1 mg
Alternatywne przepisy
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Beef spezzatino
1h 45 min
Irish lamb stew
6hod. 20min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Chicken pesto pasta
30 min
Chorizo meatballs and potato stew
40 min
Apricot chicken risotto
30 min
All-in-one chicken dinner
50 Min
Stir-fry beef bowl
35 min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Irish stew
1 godz. 30 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min