Urządzenia i Akcesoria
Meatball subs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
day-old bread (approx. 2 slices), torn into pieces60 g
-
cheddar cheese cut into cubes (2-3 cm)90 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
egg1
-
water170 g
-
salt1 tsp
-
beef mince500 g
-
onion (approx. 150 g), cut into eighths, layers separated1
-
butter50 g
-
tomato sauce200 g
-
white vinegar40 g
-
brown sugar2 tbsp
-
English mustard2 tsp
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
bread rolls (e.g Vienna, baguette, approx. 15 -18 cm long)4
-
Swiss cheese slices8 - 10
-
rocket leaves to serve40 g
-
pickled gherkin cut into thin slices, to serve2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1961.3 mg
Białko
48.9 g
Kalorie
3285.3 kJ /
782.3 kcal
Tłuszcz
39.7 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
19.6 g
Węglowodany
56.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 min
Sticky sesame chicken
40 min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Plaited pork pie
40 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Sticky meatball subs
1 godz.