Urządzenia i Akcesoria
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
13 portions
Składniki
Banana puddings
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
dark brown sugar125 g
-
eggs3
-
milk70 g
-
bananas broken into pieces (2 cm), plus 1 extra banana, cut into slices200 g
-
self-raising flour200 g
-
water500 g
Honey and ginger crème anglaise
-
white sugar55 g
-
ground ginger3 tsp
-
thickened cream500 g
-
honey80 g
-
egg yolks (approx. 6 eggs)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
146.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
1643.4 kJ /
391.3 kcal
Tłuszcz
25.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
35.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Citrus salt
35 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Chicken stock paste
45 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Harlequin custard
10 min
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Whole orange cake with spiced syrup
2 godz. 20 min
Brunch bread
1 godz. 15 min
Lemon or lime butter
15 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Homemade Custard
15 min