Urządzenia i Akcesoria
Brown sugar kumara cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 portions
Składniki
-
butter plus extra for greasing150 g
-
kumara (sweet potato) , peeled and cut into pieces (3-4 cm)250 g
-
water30 g
-
white chocolate broken into pieces (3-4 cm)200 g
-
dark brown sugar300 g
-
self-raising flour250 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
307.4 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
1593.1 kJ /
379.3 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
52.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peanut butter choc chip slice
1h 15min
ANZAC biscuits
40min
Caramel macadamia slice
45min
Chocolate "feed a crowd" cake
1h
Lemon and coconut blondies
40min
Coconut butter cake
1h
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Orange and almond cake
2h 20min
Lemon or lime butter
15min
Caribbean carrot cake
2h 10min
ANZAC slice
1h 40min
Sticky date pudding
1h 30min