
Urządzenia i Akcesoria
Tortine alla creme brulèe
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 porzioni
Składniki
-
di farina tipo 002 cucchiai
-
di pasta frolla (vedere consigli)½ dose
-
di burro10 g
-
di panna (min. 30% di grassi)150 g
-
di latte intero100 g
-
di zucchero40 g
-
tuorli2
-
di amido di mais (maizena)20 g
-
di cannella in polvere1 pizzico
-
di zucchero di canna60 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
398 kcal /
1665 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
21.4 g
Węglowodany
48.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Una cena speciale
10 Przepisów
Włochy
Włochy