Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de blé, en grains
- 150 g de bananes, en rondelles
- 230 g de lait, et un peu pour badigeonner
- 80 g de sirop d’agave
- 1 cube de levure fraîche (40 g)
- 400 g de farine
- 100 g de flocons d'avoine grossiers
- 100 g de cerises, séchées
- 50 g de beurre, à température ambiante, en morceaux
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1159 kJ / 276 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Barres aux baies
1h
Pain tessinois
1h 50 min
Bretzels
1h 15min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Gâteau de Pâques
1 godz. 45 min
Mini focacce fantaisie
2 Std. 5 Min
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Porridge aux fruits et à la cannelle
15min
Pain sandwich
3h
Gâteau de Linz
1h