Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Levain
- 75 g de farine complète
- 75 g d'eau
- 15 g de levure fraîche
Pâte
- 250 g de vin rouge
- 50 g d'eau
- 150 g de farine complète
- 350 g farine
- 10 g de levure fraîche
- 150 g de noix, décortiquées
- 1 c. à café de sel
Pour le four (cuisson)
- 200 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 19.88 g
- Tłuszcz
- 5.26 g
- Błonnik
- 2.15 g
Alternatywne przepisy
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1h
Glace à la rhubarbe
36 Std. 25 Min
Birchermüesli
1h 10min
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Focaccia croustillante
2j 10 menit
Sauce Hollandaise
15min
Amarettini
1hod. 30min
Tartare de légumes
25min
Moutarde au piment rouge et miel
Brak ocen
Pain aux tomates et basilic
1u. 45min
Tartelettes aux oignons
35min
Focaccia au romarin
2j 30 menit