
Urządzenia i Akcesoria
Fougasse de mardi gras
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
12 pièces
Składniki
-
de lait200 g
-
de beurre in Stücken175 g
-
de levure boulangère fraîche (ca. 10 g), zerbröckelt½ cube
-
de sucre1 c. à café
-
de farine500 g
-
de sel2 c. à café
-
jaune d'œuf verquirlt1
-
de graines de cumin (optional)1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
271 kcal /
1134 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria