Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de farine de riz
- 90 g de maïzena
- 220 g de sucre
- 125 g de yogourt à l'abricot
- 100 g d'huile
- 3 œufs
- 1 sachet de poudre à lever
- Wartości odżywcze
- na 1 morceaux
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 50.5 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe d'orge
1h 20 min
Biscottes d’épeautre
6 Std.
Pains de Saint-Gall
26 Std. 30 Min
Gâteau de Pâques
1 godz. 45 min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2u. 35min
Mini pizzas «Tricolores »
Brak ocen
Mini focacce fantaisie
2 Std. 5 Min
Pain müesli
2 godz.
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 30 min
Gâteau à l'Ovo
55 min
Pain aux graines de lin
1h 30 min
Porridge aux fruits et à la cannelle
15min