Urządzenia i Akcesoria
Pâte d'amande
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
500 g
Składniki
-
220 g de sucre
-
½ d'extrait de vanille, naturel1 c. à café de sucre vanillé
-
220 g d'amandes émondées
-
1 blanc d'œuf
-
1 c. à soupe de kirsch, (20 g)1 c. à soupe d'eau (20 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
17.7 mg
Białko
10 g
Kalorie
1823.7 kJ /
435.9 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
53.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tiramisu stracciatella
2 godz. 30 min
Tarte meringuée au citron
2 godz. 30 min
Curd aux baies
20 min
Ketchup
45 min
Crema catalana
40 min
Canestrelli
Brak ocen
Meringue
10 min
Glace vanille au caramel salé
14 godz.
Pesto de basilic
10 min
Brittle de noix
1 godz. 30 min
Nougatine
1 godz. 30 min
Antonio Bachour: Tartelettes au citron et basilic (métrique)
3 godz. 45 min