Urządzenia i Akcesoria
Pâte d'amande
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
500 g
Składniki
-
220 g de sucre
-
½ d'extrait de vanille, naturel1 c. à café de sucre vanillé
-
220 g d'amandes émondées
-
1 blanc d'œuf
-
1 c. à soupe de kirsch, (20 g)1 c. à soupe d'eau (20 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
17.7 mg
Białko
10 g
Kalorie
1823.7 kJ /
435.9 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
53.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ganache
20 min
Génoise
1 godz. 50 min
Pâte à choux
2 godz.
Pâte à pizza
1 godz.
Crème pâtissière
15 min
Sucre glace
5 min
Sauce caramel
1 godz. 30 min
Coulis de framboises
10 min
Chocolat chaud des Incas
40 min
Tarte meringuée au citron
2 godz. 30 min
Bûche de Noël 'Forêt noire'
1 godz. 30 min
Crème pâtissière
15 min