Urządzenia i Akcesoria
Fondant
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
600 g
Składniki
-
4 feuilles de gélatine
-
25 g d'eau
-
500 g de sucre
-
½ c. à café d'extrait de vanille, naturel1 c. à café de sucre vanillé, maison
-
50 g de sirop de glucose50 g de miel d'acacia
-
sucre glace pour saupoudrer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramme
Białko
1.1 g
Kalorie
1469 kJ /
351 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
92.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lapins apéritifs
1 godz. 30 min
Fondant
1 godz. 10 min
Mille-feuilles
2 godz. 25 min
Caramels à la crème
2 godz.
Focaccia aux anchois
1 godz. 45 min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1 godz. 30 min
Moules à la sauce tomate épicée
45 min
Gnocchi de pommes de terre
1 godz. 15 min
Amandes cacao moka
50 min
Pain ciabatta
1 godz. 45 min
Macarons au caramel
1 godz. 50 min
Tourte au chocolat-moka
4 godz. 30 min