Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 feuilles de gélatine
- 25 g d'eau
- 500 g de sucre
- 1 c. à café de sucre vanillé, maison
- 50 g de miel d'acacia
- sucre glace, pour saupoudrer
- Wartości odżywcze
- na 100 gramme
- Kalorie
- 1469 kJ / 351 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 92.4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bao-Buns à l’Egg poacher
Brak ocen
Cassolette de crevettes et vermicelles
Brak ocen
Fondant
1 Std. 10 Min
Sirop de thé froid
25 min
Salade de légumes en verrine
20 dk
Pâté uranais
1h 50min
Pain aux poires
Brak ocen
Sablés au chocolat
1 godz. 30 min
Mud cake
2sa 30 dk
Lemon slush
10 Min
Croissants au chocolat
Brak ocen
Risotto au safran de Mund
45 dk