Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 300 g de beaufort, coupé en morceaux
- 550 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 2 œufs
- 1 oignon, coupé en quatre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 12 tranches de bacon
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1729.7 kJ / 414.8 kcal
- Białko
- 27.8 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roulé de pomme de terre au saumon fumé
55 dk
Gaufres de pomme de terre au jambon
1sa 50 dk
Croque-cake
50 dk
Croque flammekueche
55 dk
Roulé de potiron
1 Std. 30 Min
Talmouses au brie
1h 5min
Pizza roulée au speck et à la fontina
2h 10min
Gaufre quiche
50 dk
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2 godz. 15 min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2h 35min
Roulé au fromage et au jambon
40 dk
Roulé de pomme de terre au jambon de pays
55 dk