Urządzenia i Akcesoria
Baguette flammekueche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
300 g d'oignons pelés et coupés en quatre
-
150 g de lardons fumés
-
30 g de beurre
-
1 baguette viennoise
-
150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
-
200 g de fromage blanc nature
-
du sel
-
du poivre moulu
-
noix de muscade fraîchement râpée
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2493 kJ /
599 kcal
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25 min
Gaufre quiche
50 min
Croque flammekueche
55 min
Flammekueche
1 godz. 25 min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Croque-campagne au comté
40 min
Croûte au fromage d'abondance
45 min
Croque-baguette thon-champignons
35 min
Roulé au fromage et au jambon
40 min
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40 min
Tartines "croque-monsieur"
25 min
Croque-cake
50 min