Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'oignons, pelés et coupés en quatre
- 150 g de lardons fumés
- 30 g de beurre
- 1 baguette viennoise
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 200 g de fromage blanc nature
- du sel
- du poivre moulu
- noix de muscade fraîchement râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2493 kJ / 599 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 38 g
Alternatywne przepisy
Croque-cake
50min
Panini jambon-fromage
2h 45min
Croque flammekueche
55 min
Pâtes au jambon et au chorizo
30min
Tartines "croque-monsieur"
25 Min
Croque-baguette thon-champignons
35min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1 Std. 25 Min
Croque-campagne au comté
40min
Salade piémontaise
50min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 Min
Gaufre quiche
50min
Flammekueche
1 Std. 25 Min