Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle de morcovi și dovlecei, la aburi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 porții
Składniki
-
morcovi400 g
-
dovlecei mici, cu coajă400 g
-
apă500 g
-
ulei de măsline extravirgin1 ½ lingură
-
zeamă de lămâie1 lingură
-
sare după gust
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porție
Białko
2 g
Kalorie
263 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vinete crocante cu cremă de gulii
1 godz.
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (400 g)
20 min
Miel cu legume, la aburi
1 godz. 30 min
Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
2 godz. 30 min
Piure de legume, cartofi și carne
35 min
Smoothie verde
10 min
Monstruleți copți din piure de cartofi
2 godz. 5 min
Ghiveci cu tofu
30 min
Ochiuri la aburi
15 min
Supă de legume
50 min